Episodul Bonus: Despre perfecționism în conversație cu Gaspar Gyorgy
Acasa » Episodul Bonus: Despre perfecționism în conversație cu Gaspar Gyorgy

Episodul Bonus: Despre perfecționism în conversație cu Gaspar Gyorgy

Episodul Bonus, în mod neașteptat, deși este ultimul difuzat din acest prim sezon, reprezintă, de fapt, prima conversație dificilă avută sub umbrela #reconectat. Pentru că ne-a încurajat deja de ani buni în acest proiect, Gaspar Gyorgy a fost primul care și-a deschis sufletul și s-a oferit să ne fie interlocutor.

Plecând de la tema perfecționismului, am povestit cu Gaspar despre diverse forme în care perfecționismul își arată colții în viețile noastre personale și profesionale, despre familie și nu în ultimul rând despre perfecționism și imagine corporală.

Gaspar Gyorgy este psiholog și psihoterapeut relațional și se autodescrie de multe ori ca fiind “custode de povești de viață”. De ani buni deja, a alăturat practicii psihoterapiei o serie de activități legate de faptul că este coordonator științific în cadrul Editurii “Pagina de Psihologie” și managing partner la PaginaDePsihologie.ro dar și președinte și membru fondator al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie care organizează programe de formare în sfera sănătății mintale și relaționale.

Pe lângă toată această activitate complexă Gaspar este și autor, în palmaresul personal înscriindu-se volumele Copilul invizibil, Revoluția iubirii, Mindfulness Urban, #LoveIsFun și Suflete de sticlă.

Credem că Gaspar a descoperit rețeta pentru zile mai lungi de 24 de ore și plănuim să aflăm cum a făcut asta în conversația dificilă pe care o veți asculta în episodul bonus al acestui prim sezon al podcastului Reconectat.

Social media:

Facebook: fb.me/reconectat.podcast
Instagram: @reconectat.podcast

DistribuieFacebookX
1 comment