Centrul Reconectat caută colaboratori
Acasa » Centrul Reconectat caută colaboratori

Centrul Reconectat caută colaboratori

Spațiul generos al Centrului Reconectat așteaptă noi colegi aflați în căutarea unui cabinet primitor și confortabil unde să își poată desfășura activitatea terapeutică (pentru 1/2 zi, 1 zi sau mai multe pe săptămână) în cele mai bune condiții într-o locație aflată într-o zonă liniștită și civilizată din centrul Bucureștiului. Centrul Reconectat este găzduit la ultimele două etaje (etajele 3 si 4) ale unui imobil construit in anii 2000 și aflat în vecinătatea Radiodifuziunii Române și în apropierea a numeroase linii de transport în comun. La etajul 3 se găsește o sală de curs generoasă, toaleta pentru clienți, garderoba, oficiul și un balcon. La etajul 4 se află 3 cabinete complet mobilate și decorate, sala de așteptare și toaleta destinată personalului. Toate cele trei cabinete cât și sala de curs dispun de aparate de aer condiționat.

Alte beneficii includ: 

  • Asigurarea serviciilor de curățenie;
  • Asigurarea de către Centru a consumabilelor necesare măsurilor de igienă și siguranță împotriva îmbolnăvirilor: săpunuri și geluri dezinfectatnte, servețele dezinfectante, covor cu soluție dezinfectantă la intrarea în incintă;
  • Flipchart și consumabile pentru acesta, proiector și ecran de proiecție în sala de curs;
  • Accesul la ceai, cafea și apă în sala de așteptare pentru clienții și personalul Centrului. 

Dacă ești interesat(ă) să aflii mai multe detalii despre spațiul nostru și condițiile de colaborare te rugăm sa ne scrii un mesaj (text/Whatsapp) la numarul: 0743604851 Cristina Petrescu-Ghenea.

DistribuieFacebookX