REZONANȚE Ep. 7 – Viața într-un corp gras de Iuliana Dumitru
Acasa » REZONANȚE Ep. 7 – Viața într-un corp gras de Iuliana Dumitru

REZONANȚE Ep. 7 – Viața într-un corp gras de Iuliana Dumitru

Proiectul REZONANȚE este realizat în colaborare cu revista queer feministă CUTRA. Veți asculta o serie de audio-eseuri feministe pe care le puteți accesa în format scris pe cutra.ro.

Viața într-un corp gras este scris de Iuliana Dumitru – reflecții despre experiența corporală într-o societate grasofobă. Iuliana Dumitru este socio-antropologă și își desfășoară activitatea în domeniul cultural. Este interesată de mișcarea body positivity/ body neutrality/body liberation și de percepția socială asupra corpurilor atipice.

Textul este citit de alini Medoia. Arta digitală a fost realizată de Marta Mattioli. Înregistrarea și editarea audio au fost realizate de Vlad Ionescu.

Avertizare de conținut: E bine să știți că ascultând acest text veți găsi mențiuni despre stigma împotriva persoanelor grase. Mai menționăm că veți auzi și cuvinte precum sup***onderal sau ob*z, care sunt patologizante și stigmatizante la adresa corpurilor grase. Au fost păstrate respectând alegerea autoarei sau a autoarelor citate.

Proiect co-finanțat de AFCN – Administrația Fondului Cultural Național. Mulțumiri Mariei Raicu pentru munca sa curatorială antropologică și lui Robert Blaj pentru web design.

DistribuieFacebookX