Update 5.1: Despre stigmatizarea reacțiilor pe care nu le înțelegem
Acasa » Update 5.1: Despre stigmatizarea reacțiilor pe care nu le înțelegem

Update 5.1: Despre stigmatizarea reacțiilor pe care nu le înțelegem

În acest update înregistrat cu Mirela la începutul lui mai 2020 deschidem discuția despre felul în care ne judecăm reciproc, uneori până la scindare, pentru reacțiile diferite pe care le avem în fața aceleiași crize.

Este dificil poate să îi înțelegem pe cei foarte temători și precauți în fața bolii, dar de-o potrivă este grea și poziția celei ce simte nevoia să-și protejeze propria sănătate și pe a celor dragi atunci când cei din jur nu cred în aceleași pericole.

Am continuat vorbind despre cum trăim cu incertitudinea atunci când nici măcar autoritățile nu ne pot ghida mai eficient. Lipsa informațiilor în prezența abundenței zvonurilor agravează haosul nostru interior.

Încheiem povestind despre cum ne raportăm la criză atunci când simțim că misiunea ce ne revine este dincolo de a ne proteja pe noi însene și cum facem față neputinței și lipsei speranței în acest context.

Disclaimer: Afirmațiile făcute în acest material despre studiile științifice referitoare la Pandemia SARS-Cov19 nu reprezintă un verdict final sau o serie de certitudini. Oamenii de știință cercetează încă virusul, potențialul lui de infectare și efectele pe termen lung asupra sănătății. Timpul scurt de la începutul acestei pandemii și până în prezent face dificilă expunerea unor dovezi solide.

Sperăm că respectați măsurile impuse de autorități, arătați precauție și vă alegeți cu atenție sursele de informare!

Social media:

Facebook: fb.me/reconectat.podcast
Instagram: @reconectat.podcast

DistribuieFacebookX