Episodul 3: Adela Moldovan despre imagine corporală în sănătatea mintală și relațională
Acasa » Episodul 3: Adela Moldovan despre imagine corporală în sănătatea mintală și relațională

Episodul 3: Adela Moldovan despre imagine corporală în sănătatea mintală și relațională

În episodul 3 #reconectat Cristina și Mara discută împreună cu Adela Moldovan despre imaginea pe care o avem asupra propriului corp, cum se formează aceasta și cum ne putem ameliora relația cu noi înșine din acest punct de vedere. Cu atât mai mult în timpul verii când vestimentația este mai sumară, vin la suprafață o multitudine de complexe.

Cum se văd toate acestea în cabinetul psihoterapeutului puteți descoperi ascultând întreaga conversație în episodul 3.

Biografia Adelei Moldovan

Este psihoterapeut specialist cu formări în diverse forme de intervenție terapeutică (terapie cognitiv comportamentală, terapie relațională Imago, terapia centrată pe scheme), formator și supervizor în psihoterapie.

Adela este extrem de pasionată de dinamicile relaționale, motiv pentru care o bună parte din activitatea ei este focalizată pe terapia de cuplu. Desigur, pe parcursul celor aproape 13 ani de practică privată și-a dezvoltat o serie de abilități în munca individuală cu cazuri complexe, cu povești de viață traumatice, fiind alături de clienții ei în demersul vindecării emoționale și în redobândirea funcționalității vieții de zi cu zi, pornind mereu de la premisa că relațiile sănătoase sunt cele care pot face diferența în tot acest proces.

Alături de colega și prietena ei, Raluca Anton, Adela este cofondatoare a companiei de servicii psihologice PsyLife.

Social media:

Facebook: fb.me/reconectat.podcast
Instagram: @reconectat.podcast

DistribuieFacebookX