Anunț atelier Particularități ale comunității Kink și Poliamoroase
Acasa » Anunț atelier Particularități ale comunității Kink și Poliamoroase

Anunț atelier Particularități ale comunității Kink și Poliamoroase

Pentru a răspunde nevoilor specialiștilor în sănătate mintală, Asociația Influx alături de Asociația pentru Sănătate Relațională Reconectat, Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie (AMPP) și paginadepsihologie.ro organizează un atelier de 3,5 ore susținut de Billie Rose.

Atelierul va avea loc online, sâmbătă 26 martie orele 11:00 – 14:30 și își propune să vă ghideze către înțelegerea și îndeplinirea nevoilor clienților din comunitatea Kink/BDSM și poliamoroasă, în speranța că ne ajuta să evităm greșelile pe care le pot face practicienii în interacțiunea cu membrii acestei comunități, ale cărei nevoi sunt foarte frecvent slab înțelese și stigmatizate, chiar și în rândul specialiștilor în sănătate mintală.

Billie Rose (ea/el) practică legatul cu sfori și este o persoană queer non binară parte a comunității poliamoroase. Facilitează ateliere adresate comunități Kink și Polyam din 2018 și se implică în activism queer din 2015. Cercetează și scrie despre practicile și valorile comunităților din care face parte. Face artă politică performativă iar cea mai mare parte a lucrărilor sale sunt inspirate din practica consensuală de bondage și influențate de studiile sale în arhitectură și design.

Ce teme vom discuta în cadrul atelierului?

  • Problematici legate de terminologia actuală folosită de membrii comunității;
  • Ce ne spun studiile și literatura de specialitate despre dorințele persoanelor kink și poliamoroase;
  • Cum putem evita patologizarea unor dorințe din sfera kink și poli;
  • Care sunt limitele și unde  devin lucrurile problematice și chiar patologice;
  • Care sunt riscurile și dificultățile la care sunt expuși membrii comunitații de Kink și poliamorie;
  • Secțiunea de q&a.

Ne vom întâlni online pe platforma ZOOM sâmbătă 26 martie orele 11:00 – 14:30.

Programul se adresează psihologilor, psihoterapeuților, medicilor psihiatri, consilierilor cât și altor categorii profesionale care interacționează direct cu membrii comunității de kink și poliamorie.

Costul cursului este de 150lei.

Pentru înscriere, te invităm să completezi ACEST FORMULAR: https://forms.gle/Vjxj754CMqSLCXWq5 și să aștepți confirmarea organizatorilor și factura înainte de achitarea taxei de participare în contul oferit de aceștia; rezervarea locului se face doar prin plata taxei de participare. Pentru o bună desfășurare a workshopului numărul de locuri este limitat.

DistribuieFacebookX